Mai intai, preparati sosul pesto. Zdrobiti usturoiul cu pisalogul, impreuna cu busuiocul, rucola si cardamaua. Adaugati semintele de pin prajite si pi
Mai intai, preparati sosul pesto. Zdrobiti usturoiul cu pisalogul, impreuna cu busuiocul, rucola si cardamaua. Adaugati semintele de pin prajite si pisati in continuare. Puneti totul intr-un vas si adaugati jumatate din cantitatea de parmezan. Amestecati si adaugati suficient ulei de masline pentru a lega sosul. Puneti sare, piper si parmezanul ramas. Adaugati zeama de lamaie daca este nevoie. Fierbeti pastele farfalle al dente sau 3- 4 minute in apa cu sare. Amestecati-le cu sosul pesto, apoi serviti-le cu parmezan ras pe deasupra.
Alte retete:
Conopida la cuptor cu bacon Mancare de mazare Placinta de dovleac
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa