Scoateti buchetelele de la broccoli, apoi taiati, curatati si tocati marunt tulpinile. Intr-o tigaie, prajiti usturoiul tocat marunt, ansoa, ardeii i
Scoateti buchetelele de la broccoli, apoi taiati, curatati si tocati marunt tulpinile. Intr-o tigaie, prajiti usturoiul tocat marunt, ansoa, ardeii iuti maruntiti si broccoli, la foc foarte mic, in cateva linguri de ulei de masline, timp de 15 minute, cu capacul pus. Adaugati putina apa daca e nevoie. Intre timp, daca vreti, puteti zdrobi cateva dintre buchetelele de broccoli pentru a obtine un sos de consistenta unui piure cu bucati mai mari. Asezonati dupa gust. Fierbeti pastele farfalle in apa clocotita cu sare pana se fac „al dente".
Amestecati pastele
scurse cu sosul, adaugand putin din zeama in care au fiert, daca e
cazul si presarati semintele de pin chiar inainte de servire. Alte retete:
Ravioli cu ciuperci si sos de smantana
Placinta cu dovleac
Papanasi fierti
Astazi v-am adus o Supa de pui cu galuste, reteta ca la mama, fara secrete. O reteta care iti va aduce aminte de momentele...
Supa de pui cu galuste, reteta ca la mama, fara secreteGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa