Taiem ceapa si o calim in putin ulei. Adaugam smanatana lichida si parmezanul ras si lasam sa fiarba putin la foc mic. Adaugam morcovii fierti si taia
Taiem ceapa si o calim in putin ulei.
Adaugam smanatana lichida si parmezanul ras si lasam sa fiarba putin la foc mic.
Adaugam morcovii fierti si taiati rondele, apoi mazarea.
Potrivim de sare si piper. Intre timp am fiert farfallele.
Amestecam sosul cu pastele si savuram la maxim.
Pofta buna!
Reteta Farfalle cu legume si sos de parmezan a fost propusa de Bianca-21 pe forum culinar.ro
Alte retete de paste si parmezan: Paste cu sos de smantana
Am pregatit aceasta rulada aperitiv pentru masa de Craciun. Pot sa spun ca a fost cel mai apreciat aperitiv si s-a terminat...
Rulada aperitiv cu pate si crema de branzaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.