Farfalle cu legume si sos de parmezan

Taiem ceapa si o calim in putin ulei. Adaugam smanatana lichida si parmezanul ras si lasam sa fiarba putin la foc mic. Adaugam morcovii fierti si taia

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500gr farfalle
  • 1 ceapa medie
  • 250ml smantana lichida
  • 200gr morcovi mici
  • 300gr mazare
  • 50gr parmezan ras
  • sare
  • piper
  • Daca va place
  • puteti adauga si dovlecei la reteta
  • eu n-am folosit

Mod de preparare

Taiem ceapa si o calim in putin ulei.

Adaugam smanatana lichida si parmezanul ras si lasam sa fiarba putin la foc mic.

Adaugam morcovii fierti si taiati rondele, apoi mazarea.

Potrivim de sare si piper. Intre timp am fiert farfallele.

Amestecam sosul cu pastele si savuram la maxim.
Pofta buna!

Reteta Farfalle cu legume si sos de parmezan a fost propusa de Bianca-21 pe forum culinar.ro

Alte retete de paste si parmezan: Paste cu sos de smantana

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Gustare calda

O gustare calda si bogata in calorii (ca doar cu ele ne hranim) merge de minune pe vremea asta geroasa!

Gustare calda
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa