Fidelini cu pui

Pentru aceasta reteta aveti nevoie de paste fidelini, pipet de pui, rosii, morcovi, telina, ulei si condimente.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr paste fidelini
  • 1 pipet de pui
  • 4 rosii
  • 1 morcov
  • 30 gr telina
  • cimbru
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ceapa se taie cubulete, apoi se pune la calit, iar dupa 10 minute se adauga telina si morcovul, taiate tot in bucatele. Peste alte 20 de minute se adauga rosiile date pe razatoare si se lasa la fiert 10 minute. Separat, se fierbe pieptul de pui, dupa care se taie bucati si se adauga in sos. Se mai lasa 10 minute, dupa care se adauga verdeata tocata, sare, piper si cimbru. Separat, se fierb pastele fidelini in apa cu sare si ulei. Dupa ce s-au fiert, se strecoara si se toarna peste ele sosul preparat anterior.


Mancarea se serveste calda.

Alte retete:

Iahnie de fasole

Ciulama de ciuperci cu mamaliga

Legume la cuptor

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...