Pentru aceasta reteta aveti nevoie de paste fidelini, pipet de pui, rosii, morcovi, telina, ulei si condimente.
Ceapa se taie cubulete, apoi se pune la calit, iar dupa 10 minute se adauga telina si morcovul, taiate tot in bucatele. Peste alte 20 de minute se adauga rosiile date pe razatoare si se lasa la fiert 10 minute. Separat, se fierbe pieptul de pui, dupa care se taie bucati si se adauga in sos. Se mai lasa 10 minute, dupa care se adauga verdeata tocata, sare, piper si cimbru. Separat, se fierb pastele fidelini in apa cu sare si ulei. Dupa ce s-au fiert, se strecoara si se toarna peste ele sosul preparat anterior.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete:
Iahnie de fasole
Ciulama de ciuperci cu mamaliga
Legume la cuptor
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa