Pentru aceasta reteta aveti nevoie de paste fidelini, pipet de pui, rosii, morcovi, telina, ulei si condimente.
Ceapa se taie cubulete, apoi se pune la calit, iar dupa 10 minute se adauga telina si morcovul, taiate tot in bucatele. Peste alte 20 de minute se adauga rosiile date pe razatoare si se lasa la fiert 10 minute. Separat, se fierbe pieptul de pui, dupa care se taie bucati si se adauga in sos. Se mai lasa 10 minute, dupa care se adauga verdeata tocata, sare, piper si cimbru. Separat, se fierb pastele fidelini in apa cu sare si ulei. Dupa ce s-au fiert, se strecoara si se toarna peste ele sosul preparat anterior.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete:
Iahnie de fasole
Ciulama de ciuperci cu mamaliga
Legume la cuptor
Pentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti