Furnici in copac

Pentru retete dietetice! E prima data cand am incercat reteta si mi-a placut! Cred ca merita incercata !

Portii
2
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g taitei din orez
  • 300 carne amestec
  • 2 linguri de sos de soia
  • 1 lingurita de sos Worchester
  • 1 lingurita de otet de orez
  • 1 bucatica ghimbir
  • 1 ardei iute
  • 1 ceapa verde (eu am pus uscata rosie)
  • 2 lunguri ulei de susan (eu am avut masline
  • 1 lingura de amidon porumb
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Peste carnea tocata, adaugam lingura de amidon, sosul de soia, sosul de Worcester, o lingura de ulei de susan, piper, amestecam si lasam la rece 20 de minute. Punem la fiert, apa cu sare si cand clocoteste, bagam taiteii de orez si ii lasam sa fiarba 10 minute, dupa care se scurg si se trec sub jet de apa rece. Ii lasam sa se scurga bine. In uleiul ramas, calim ceapa taiata mica (partea alba a cepei verzi), ardeiul iute si ghimbirul taiat marunt. Adaugam si carnea aromatizata si lasam sa scada sucul lasat, apoi adaugam totul peste taitei. Se decoreaza cu frunzulite de ceapa verde si rondele de arde iute.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii