Fusilli cu organe de pui

Pastele se fierb conform instructiunilor. Ceapa se taie marunt si se caleste. Pipotele se taie in 3, inimioarele in doua si se curata de cheagurile de

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet fusilli (sau alte paste
  • dupa preferinta)
  • 1 pachet (500 gr.) inimioare + pipote de pui
  • 2 cepe mari
  • 1/2 kg. rosii (sau 3-4 linguri bulion sau pasta concentrata)
  • busuioc
  • sare
  • piper
  • boia dulce

Mod de preparare

Pastele se fierb conform instructiunilor. Ceapa se taie marunt si se caleste. Pipotele se taie in 3, inimioarele in doua si se curata de cheagurile de sange, apoi se adauga la ceapa. Se calesc putin, apoi se adauga putina apa sau supa de pui si se lasa sa fiarba 1/2 ora. Dupa ce a scazut apa se adauga sucul de la rosiile date pe razatoare sau bulionul si condimentele si se mai lasa 15 min. pe foc. Cand sunt gata, se amesteca cu pastele, se mai lasa 5 minute pe foc.
Se serveste cu cascaval ras deasupra.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa