Gnocchi cu sos de capsune

O delicatesa rara intalnita la noi, gnocchi cu sos de capsune cu siguranta ca vor impresiona familia si prietenii.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr cartofi fierti in coaja
  • 125 gr faina
  • 30 gr branza de vaci
  • 1 ou
  • sare
  • 400 gr capsune
  • 50 gr zahar
  • 1 lingurita de suc de lamaie
  • frunze de menta

Mod de preparare

Se curata cartofii de coaja cat sunt calzi si se paseaza foarte fin. Dupa ce se raceste pasta, se adauga putina faina, branza pasata si oul. Se incorporeaza treptat restul de faina, astfel incat sa se obtina un amestec fin. Se formeaza rulouri groase de 1.5 cm, care se taie in bucati de 2.5 cm. Se modeleaza cu furculita si se fierb in multa apa cu sare si 50 gr de zahar. Cand se ridica la suprafata, se scot cu spumiera si se pun pe platou.

Se mixeaza fructele cu zahar si suc de lamaie si se toarna acest sos peste gnocchi.


Gnocchi se servesc cu sosul de capsune si cu menta proaspat tocata.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii