Gnocchi din spanac cu emmentaler

Gnocchi din spanac cu ementaler sunt o mancare consistenta si usoara in acelasi timp. Reteta de paste cu branza si spanac se poate servi cu succes la cina pentru ca se prepara rapid si simplu.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane:
  • 500 g spanac proaspăt
  • 250 g pâine albă veche de o zi
  • 100 ml lapte
  • 2 ouă
  • 80 g făină
  • 100 g Delaco Emmentaler ras
  • Sare
  • piper
  • nucşoară
  •  
  • În plus:
  • 50 g unt
  • 8 frunze de salvie
  • 50 g caşcaval Delaco Emmentaler ras

Mod de preparare

Spanacul curatat si spalat il fierbi în apă clocotită cu sare dupa care il storci bine si il toci fin. Departezi coaja pâinii si tai miezul cubuleţe, il stropeşti cu lapte si amesteci. Adaugi spanacul, ouăle, făina, caşcavalul şi condimentele şi amesteci din nou bine. În mâna udă, formezi gnocchi cu o lingură pe care le introduci în apă cu sare clocotită; se reduce temperatura şi se fierb 5-7 minute. Se scot şi se scurg. Topesti untul şi adaugi frunzele de salvie. Gnocchi obtinuti ii asezi într-o formă unsă, iar peste ei torni untul cu salvia şi presari caşcavalul.

Se mai gratinează scurt în cuptor si gata!


Gnocchi din spanac cu emmentaler se servesc calzi.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Pasta de ardei iute cu ardei kapia si rosii

Exista multe variante pentru obtinerea acestei paste. Se poate prepara si cu gogosar in loc de ardei Kapia, sau, se pot...

Pasta de ardei iute cu ardei kapia si rosii
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca