Iofca cu branza de vaci

Iofca cu branza de vaci este o mancare de paste cu branza si smantana. Taiteii taiati sub forma de romburi sau dreptunghiuri mai mari se fierb in apa clocotita cu sare.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • branza de vaci - 300 g
  • margarina - 75 g
  • smantana - 100 g
  • taitei de casa - 500 g
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Iofca cu branza de vaci este o mancare de paste cu branza si smantana. Taiteii taiati sub forma de romburi sau dreptunghiuri mai mari se fierb in apa clocotita cu sare, se racesc si se scurg. Taiteii fierti se amesteca cu branza de vaci si smantana, se aseaza intr-un vas cu margarina topita si se introduc la cuptor 5 minute.

Iofca cu branza de vaci se serveste cald.


Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilie

Ce faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...

Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilie
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos