Legumele se dau prin masina de tocat, pastele se fierb in apa cu sare pentru 7-8 minute, iar mozzarela se rade. Legumele se pun la calit in 100 gr unt
Legumele se dau prin masina de tocat, pastele se fierb in apa cu sare pentru 7-8 minute, iar mozzarela se rade. Legumele se pun la calit in 100 gr unt pentru cateva minute, se adauga carnea tocata, sare si piperul, dupa care se lasa 20-25 de minute sa fiarba. Se pun apoi vinul, rosiile si se continua fierberea pana cand scade toata zeama. Se da jos de pe foc, se adauga nucsoara si se amesteca. intr-un vas se topeste restul de unt, se adauga faina, se amesteca bine si se pune treptat laptele. Se fierbe pana se formeaza un sos mai gros. intr-o tava unsa cu putin unt, se pune un strat de carne, unul de foi, din nou unul de carne, sos, mozzarela rasa si iar un strat de foi. Se repeta operatia din nou. peste ultimul strat de paste se pune sos, mozzarela si cateva bucati de unt. Se introduce in cuptorul incins, cu folie de aluminiu deasupra, pentru 20 de minute. Se indeparteaza apoi folia si se mai lasa 20 de minute.
Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Curcan umplut
Piftie de curcan
Placinta de dovleac
Iată rețeta cea mai simplă de pancakes pufoase cu banane și afine, gata în doar câteva minute. Un mic dejun...
Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidăPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura