Lasagna cu carne si ciuperci

Se topeste untul, se pune faina si un cubulet de branza topita cu smantana, apoi se adauga laptele. In pasta de tomate se pune carnea tocata, la foc

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400 g carne tocata
  • 1 cutie ciuperci
  • 1 cutie pasta tomate
  • 1 rola cascaval mic
  • 1 lingura faina
  • 1
  • 2 linguri unt
  • 2 pahare lapte

Mod de preparare

Se topeste untul, se pune faina si un cubulet de branza topita cu smantana, apoi se adauga laptele.

In pasta de tomate se pune carnea tocata, la foc mic, cu ciuperci, piper, sare si se fierbe jumate de ora. Se rade cascaval. Se fierb un pic foile de lasagna. Se unge fundul de vas yenna cu unt si se pune un strat de foi plus 1 strat carne, 1 strat cascaval si se termina cu strat de carne. Se dau la cuptor 30-45 minute la foc potrivit.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca