Lasagna cu carne si ciuperci

Se topeste untul, se pune faina si un cubulet de branza topita cu smantana, apoi se adauga laptele. In pasta de tomate se pune carnea tocata, la foc

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400 g carne tocata
  • 1 cutie ciuperci
  • 1 cutie pasta tomate
  • 1 rola cascaval mic
  • 1 lingura faina
  • 1
  • 2 linguri unt
  • 2 pahare lapte

Mod de preparare

Se topeste untul, se pune faina si un cubulet de branza topita cu smantana, apoi se adauga laptele.

In pasta de tomate se pune carnea tocata, la foc mic, cu ciuperci, piper, sare si se fierbe jumate de ora. Se rade cascaval. Se fierb un pic foile de lasagna. Se unge fundul de vas yenna cu unt si se pune un strat de foi plus 1 strat carne, 1 strat cascaval si se termina cu strat de carne. Se dau la cuptor 30-45 minute la foc potrivit.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...