Legumele se spala si se curata. Ceapa, morcovul, ardeiul si usturoiul se toaca marunt si se pun la calit 15 min in putin ulei incins. Se pune sare si
Legumele se spala si se curata. Ceapa, morcovul, ardeiul si usturoiul se toaca marunt si se pun la calit 15 min in putin ulei incins. Se pune sare si piper. Din unt, faina si lapte se face un sos alb care se fierbe la foc potrivit si se condimenteaza cu sare, piper. Vinetele se taie felii de 1 cm grosime, se calesc scurt in 6 linguri ulei si se scot pe o hirtie absorbanta. Ciupercile se toaca si se dinstiue cu o ceapa mare, sare si piper. Foile de lasagna se fierb in apa sarata. Se ia o forma unsa si se asaza alternativ foi de lasagna, sos alb, legume, sos de tomate, parmezan ras. Se repeta. Se coace la foc potrivit 40-45 min.
Se serveste fierbinte
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa