Lasagna cu sunca si ciuperci

Caliti amestecul de morcov, ceapa, patrunjel pe ulei de masline si adaugati ciupercile congelate (eu), sare, piper, amestec de ardei rosu, faceti ast

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 gr foi proaspete (daca nu aveti folositi cele uscate dar faceti bechamelul mai lichid )
  • 400 gr sunca fiarta
  • 200 gr ciuperci de padure
  • prospete ori congelate
  • patrunjel
  • morcov
  • ceapa
  • sare
  • piper
  • Bechamel din unt
  • faina
  • lapte
  • nucsoara
  • parmezan ras

Mod de preparare

Caliti amestecul de morcov, ceapa, patrunjel pe ulei de masline si adaugati ciupercile congelate (eu), sare, piper, amestec de ardei rosu, faceti astfel un ragu de ciuperci.

Apoi se fac straturile cu lasagna , bechamel , sunca, ciuperci, se baga la cuptor 200 C ventilat 30 minute (daca pasta a fost proaspata, 40 min la cele uscate).
Pofta buna!

Reteta Lasagna cu sunca si ciuperci a fost propusa de kismoni pe forum culinar.ro

Alte retete de lasagna gasiti aici:

Lasagna de legume,

Lasagna cu mozzarella si rosii,

Lasagna cu sos de carne

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...