Macaroane cu branza

Cui ii plac macaroanele cu branza? Stim noi pe cineva care le adora – Andrei – Junior Cheful de la Culinar Show. Incercati asa o reteta usoara potrivita cu vremea de afara… si atenti sa nu vi se abureasca si voua ochelarii.

Portii
6
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g paste
  • 250 g branza sarata
  • 150 branza dulce
  • un praf de sare
  • 5 oua
  • 100 g smantana 25% grasime
  • 220 g mozzarella pentru gratinat
  • un cub de unt pentru uns

Mod de preparare

  1. Pune 5l de apa la fiert cu un pic de sare. Cand da in clocot, pune peste 500g de paste si lasa-le cu 2 minute mai putin decat scrie pe pachet.
  2. Rade branza sarata si amestec-o cu branza dulce, cele 5 oua, smantana si un praf de sare.
  3. Cand pastele sunt gata, strecoara-le, raceste-le cu un pic de apa rece si apoi pune-le peste compozitia de branza cu oua.
  4. Unde o tava cu un si apoi toarna pastele in ea si baga-le la cuptorul incalzit la 180 de grade pentru 15 minute. Amesteca din cand in cand in paste.
  5. Dupa 15 minute, rade mozzarella deasupra si mai baga o data pastele la cuptor pana se rumenesc deasupra. 

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii