Macaroane cu branza si rosii cherry

Macaroane cu branza si rosii cherry trebuie servite langa un sos cald de branzaturi. Ingredientele pentru reteta sunt: macaroane, rosii cherry, sare.

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g macaroane
  • sare
  • 200 g rosii
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • 5 oua
  • 250 ml sos de rosii
  • piper si 100 g cascaval ras

Mod de preparare

Macaroane cu branza si rosii cherry se prepara astfel: punem pastele la fiert conform indicatiilor de pe pachet, spalam rosiile si le taiem in jumatati. Tocam ceapa si o calim in ulei incins. Dam drumul la cuptor, il lasam sa se incinga si intre timp continuam sa ne ocupam de paste. Pastele fierte le amestecam cu ceapa tocata si jumatatile de rosii. Asezam totul intr-o forma de sufleu bine unsa. Intr-un castron batem bine ouale cu sosul de rosii, saram, piperam si turnam peste paste. Presaram cascaval peste sufleu si punem la cuptor 15-20 minute. Ornam cu rondele de ceapa verde.


Alte retete cu paste recomandate

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Sfenj (gogosi marocane)

Sfenj (gogosi marocane)
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca