Macaroanele cu branza si sos de rosii sunt usor de facut si au un gust excelent. Pentru realizarea lor este nevoie de macaroane, branza, sos de rosii, unt, apa, sare.
Se pune la fiert apa cu sare. Atunci cand apa incepe sa clocoteasca, se pun macaroanele rupte in bucati sau intregi.
Cand incep sa fiarba, se dau la foc mic, pentru a fierbe incet pana cand sunt gata. Se strecoara si se spala cu apa rece.
Se topeste intr-o cratita untul, se pun macaroanele bine scurse de apa, se adauga doua linguri branza sau parmezan, se amesteca si se pun la cuptor pentru cateva minute. Intre timp se realizeaza sosul de rosii.
Se servesc fierbinti, asezate pe un platou. Sosul de rosii se toarna peste macaroane si se presara branza.
Alte retete recomandate:
Paste de spanac, calamar si rosii
Paste cu mazare
Spaghetti cu rosii si ciuperci
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.