Macaroane cu brinza

Se pun la fiert aproape 2 l apa cu o lingura de sare, intr-o oala incapatoare. Cind clocoteste apa, se adauga macaroanele, care se fierb timp de 15 mi

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr. macaroane
  • 50 gr. unt
  • 150 gr. cascaval sau telemea de oi
  • sare

Mod de preparare

Se pun la fiert aproape 2 l apa cu o lingura de sare, intr-o oala incapatoare. Cind clocoteste apa, se adauga macaroanele, care se fierb timp de 15 minute in vasul descoperit. Se iau de pe foc, se scurg si se amesteca intr-un castron, cu untul si cascavalul ras. Se servesc imediat.

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare de vinete cu carne de vita

O mancare turceasca foarte diferita ca gust de orice alta mancare gustata pana acum.

Mancare de vinete cu carne de vita
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise