Macaroanele se pun la fiert in apa clocotita cu sare. Dupa aceea se iau de pe foc, se scurg bine intr-o strecuratoare si se pun intr-un alt vas. Se a
Macaroanele se pun la fiert in apa clocotita cu sare. Dupa aceea se iau de pe foc, se scurg bine intr-o strecuratoare si se pun intr-un alt vas. Se amesteca cu untul, cascavalul ras, iar deasupra se toarna sosul de rosii.
Se servesc calde.
Alte retete culinare:
Chiftele
Mancare de mazare
Cartofi la cuptor
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa