Macaroanele se pun la fiert in apa clocotita cu sare. Dupa aceea se iau de pe foc, se scurg bine intr-o strecuratoare si se pun intr-un alt vas. Se a
Macaroanele se pun la fiert in apa clocotita cu sare. Dupa aceea se iau de pe foc, se scurg bine intr-o strecuratoare si se pun intr-un alt vas. Se amesteca cu untul, cascavalul ras, iar deasupra se toarna sosul de rosii.
Se servesc calde.
Alte retete culinare:
Chiftele
Mancare de mazare
Cartofi la cuptor
Am tot auzit de acești ardei minunați umpluți cu nucă și ciuperci;) Le-a venit rândul;) Interesanți și buni, dar...
Ardei umpluti cu orez, ciuperci si nuca, la slow cooker Crock-PotPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura