Macaroane cu cascaval

Macaroanele se pun la fiert in apa clocotita cu sare. Dupa aceea se iau de pe foc, se scurg bine intr-o strecuratoare si se pun intr-un alt vas. Se a

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr macaroane
  • 2 linguri unt
  • 300 gr cascaval
  • sos de rosii
  • sare

Mod de preparare

Macaroanele se pun la fiert in apa clocotita cu sare. Dupa aceea se iau de pe foc, se scurg bine intr-o strecuratoare si se pun intr-un alt vas. Se amesteca cu untul, cascavalul ras, iar deasupra se toarna sosul de rosii.


Se servesc calde.

Alte retete culinare:

Chiftele

Mancare de mazare

Cartofi la cuptor

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Ardei umpluti cu orez, ciuperci si nuca, la slow cooker Crock-Pot

Am tot auzit de acești ardei minunați umpluți cu nucă și ciuperci;) Le-a venit rândul;) Interesanți și buni, dar...

Ardei umpluti cu orez, ciuperci si nuca, la slow cooker Crock-Pot
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise