Macaroane cu cascaval sau telemea

Pentru macaroane cu cascaval sau telemea se pun la fiert aproape 2 l apa cu o lingura de sare, intr-o oala incapatoare.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g macaroane
  • 50 g unt
  • 150 g cascaval sau telemea de oi
  • sare

Mod de preparare

Pentru macaroane cu cascaval sau telemea se pun la fiert aproape 2 l apa cu o lingura de sare, intr-o oala incapatoare. Cand clocoteste apa, se adauga macaroanele, care se fierb timp de 15 minute in vasul descoperit. Se iau de pe foc, se scurg si se amesteca intr-un castron, cu untul si cascavalul ras. Se servesc imediat.


Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Retete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...

Parteneri
Bucataras.RO

Cheescake cu portocale

O prajitura usor de preparat,  fara coacere  si extrem de racoroasa. Singurul inconvenient este faptul ca trebuie...

Cheescake cu portocale
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea