Macaroane cu cascaval sau telemea

Pentru macaroane cu cascaval sau telemea se pun la fiert aproape 2 l apa cu o lingura de sare, intr-o oala incapatoare.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g macaroane
  • 50 g unt
  • 150 g cascaval sau telemea de oi
  • sare

Mod de preparare

Pentru macaroane cu cascaval sau telemea se pun la fiert aproape 2 l apa cu o lingura de sare, intr-o oala incapatoare. Cand clocoteste apa, se adauga macaroanele, care se fierb timp de 15 minute in vasul descoperit. Se iau de pe foc, se scurg si se amesteca intr-un castron, cu untul si cascavalul ras. Se servesc imediat.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...