Macaroane cu ciuperci

Macaroanele se pun la fiert in apa cu sare. Separat se feliaza ciupercile, ceapa se toaca marunt si se pun impreuna la inabusit impreuna cu 30 gr unt

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr macaroane
  • 200 gr ciuperci
  • 80 gr unt
  • 100 gr cascaval ras
  • ceapa

Mod de preparare

Macaroanele se pun la fiert in apa cu sare. Separat se feliaza ciupercile, ceapa se toaca marunt si se pun impreuna la inabusit impreuna cu 30 gr unt si se lasa pana cand scade toata zeama. Se amesteca macaroanele cu 50 gs unt, cu ciupercile, cascavalul ras si se pune in farfurii.


Se servesc calde.

Alte retete:

Papanasi fierti

Ciuperci umplute

Placinta cu mere

Clafoutis cu capsuni

Reteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...

Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de pui

Retete dietetice

Omleta cu spanac si leurda - Reteta de primavara

Aș spune că la mine primăvara începe cu leurda, pe care o includ în cât mai multe preparate, iar azi mi-am delectat...

Parteneri
Bucataras.RO

Crap prajit, marinat in lapte

 Daca dorit sa dati un gust delicat pestelui, trebuie sa il lasati la marinat in lapte.

Crap prajit, marinat in lapte
Gustos.RO

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
ReteteCulinare.RO

Negresa - irezistibil de gustoasa

O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...

Negresa - irezistibil de gustoasa