Macaroane cu ciuperci

Macaroanele se pun la fiert in apa cu sare. Separat se feliaza ciupercile, ceapa se toaca marunt si se pun impreuna la inabusit impreuna cu 30 gr unt

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr macaroane
  • 200 gr ciuperci
  • 80 gr unt
  • 100 gr cascaval ras
  • ceapa

Mod de preparare

Macaroanele se pun la fiert in apa cu sare. Separat se feliaza ciupercile, ceapa se toaca marunt si se pun impreuna la inabusit impreuna cu 30 gr unt si se lasa pana cand scade toata zeama. Se amesteca macaroanele cu 50 gs unt, cu ciupercile, cascavalul ras si se pune in farfurii.


Se servesc calde.

Alte retete:

Papanasi fierti

Ciuperci umplute

Placinta cu mere

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!