Macaroanele se pun la fiiert in apa cu sare, dupa care se scurg si se pun intr-un vas. Separat, se fierb ficateii in putina apa impreuna cu o lingurit
Macaroanele se pun la fiiert in apa cu sare, dupa care se scurg si se pun intr-un vas. Separat, se fierb ficateii in putina apa impreuna cu o lingurita de unt. Cand a scazut bine apa, se trec ficateii prin sita si se amesteca cu macaroanele fierte.
Se servesc cu branza rasa deasupra.
Alte retete:
Sarmale de post
Chiftele
Mancare de mazare
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa