Macaroane cu ficat de pasare

Macaroanele se pun la fiiert in apa cu sare, dupa care se scurg si se pun intr-un vas. Separat, se fierb ficateii in putina apa impreuna cu o lingurit

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr macaroane
  • 10 ficatei de pasare
  • unt
  • branza rasa

Mod de preparare

Macaroanele se pun la fiiert in apa cu sare, dupa care se scurg si se pun intr-un vas. Separat, se fierb ficateii in putina apa impreuna cu o lingurita de unt. Cand a scazut bine apa, se trec ficateii prin sita si se amesteca cu macaroanele fierte.
Se servesc cu branza rasa deasupra.

Alte retete:

Sarmale de post

Chiftele

Mancare de mazare

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...