Macaroane cu ficat de pasare

Macaroanele se pun la fiiert in apa cu sare, dupa care se scurg si se pun intr-un vas. Separat, se fierb ficateii in putina apa impreuna cu o lingurit

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr macaroane
  • 10 ficatei de pasare
  • unt
  • branza rasa

Mod de preparare

Macaroanele se pun la fiiert in apa cu sare, dupa care se scurg si se pun intr-un vas. Separat, se fierb ficateii in putina apa impreuna cu o lingurita de unt. Cand a scazut bine apa, se trec ficateii prin sita si se amesteca cu macaroanele fierte.
Se servesc cu branza rasa deasupra.

Alte retete:

Sarmale de post

Chiftele

Mancare de mazare

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...