Macaroane cu ficat de pasare

Macaroanele se pun la fiiert in apa cu sare, dupa care se scurg si se pun intr-un vas. Separat, se fierb ficateii in putina apa impreuna cu o lingurit

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr macaroane
  • 10 ficatei de pasare
  • unt
  • branza rasa

Mod de preparare

Macaroanele se pun la fiiert in apa cu sare, dupa care se scurg si se pun intr-un vas. Separat, se fierb ficateii in putina apa impreuna cu o lingurita de unt. Cand a scazut bine apa, se trec ficateii prin sita si se amesteca cu macaroanele fierte.
Se servesc cu branza rasa deasupra.

Alte retete:

Sarmale de post

Chiftele

Mancare de mazare

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv langosi cu branza sarata

Sunt minunați, mai ales calzi, acești langoși cu brânză sărată și merg serviți lângă o cană cu iaurt!...

Aperitiv langosi cu branza sarata
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca