Macaroane cu ficatei de pasare si sos tomat

Macaroanele cu ficatei de pasare si sos tomat sunt mancaruri cu paste delicioase si consistente. Macaroanele se rup, se introduc in apa clocotita cu sare.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • macaroane - 250 g
  • ficat de pasare - 200 g
  • untura - 50 g
  • margarina - 50 g
  • ceapa - 50 g
  • cascaval - 100 g
  • sos tomat - 500 g
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Macaroanele cu ficatei de pasare si sos tomat sunt mancaruri cu paste delicioase si consistente. Macaroanele se rup, se introduc in apa clocotita cu sare, se fierb si se trec sub jet de apa rece. Ficateii de pasare se spala, se taie jumatati, se oparesc si se racesc 5 minute. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Se prepara sosul tomat. Ficateii si ceapa se inabusa in 50 g untura; deasupra se adauga macaroanele fierte impreuna cu sos tomat, margarina topita si cascaval ras.

Macaroanele cu ficatei de pasare si sos tomat se servesc fierbinte.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tarta cu mere si nuci (de primavara)

Văzusem anul trecut pe FB, în primăvară, o tartă frumos decorată cu ghiocei și de-atunci mi-a rămas gândul...

Desert tarta cu mere si nuci (de primavara)
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca