Macaroane cu nuca

Macaroanele se pun la fiert in apa cu sare, apoi se scurg si se pun intrun vas, se amesteca cu unt si nuca macinata. Se baga vasul la cuptor aproximat

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr macaroane
  • 200 gr nuca
  • 100 gr unt

Mod de preparare

Macaroanele se pun la fiert in apa cu sare, apoi se scurg si se pun intrun vas, se amesteca cu unt si nuca macinata. Se baga vasul la cuptor aproximativ 10 minute, dupa care se scot si se lasa putin la racit.
Se servesc cu zahar deasupra.

Alte retete culinare:

Chiftele

Papanasi fierti

Mancare de mazare

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...