Macaroane cu sos de ceapa

Macaroanele se fierb in apa cu sare iar apoi se scurg. Separat, se toaca ceapa si se pune la calit in unt fierbinte. Se adauga apoi usturoiul tocat, r

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr macaroane
  • 200 gr sunca fiarta
  • 100 gr cascaval ras
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri unt
  • 5 rosii
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Macaroanele se fierb in apa cu sare iar apoi se scurg. Separat, se toaca ceapa si se pune la calit in unt fierbinte. Se adauga apoi usturoiul tocat, rosiile cubulete, sunca maruntita si patrunjelul tocat. Se lasa la fiert aproximativ 10 minute, se sareaza si se pipereaza. Se pun macaroanele in farfurie, se toarna peste ele sosul si se presara deasupra cascaval ras.
Se servesc calde.

Alte retete culinare:

Placinta cu dovleac

Papanasi fierti

Ciuperci umplute

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...