Macaroanele se fierb in apa cu sare iar apoi se scurg. Separat, se toaca ceapa si se pune la calit in unt fierbinte. Se adauga apoi usturoiul tocat, r
Macaroanele se fierb in apa cu sare iar apoi se scurg. Separat, se toaca ceapa si se pune la calit in unt fierbinte. Se adauga apoi usturoiul tocat, rosiile cubulete, sunca maruntita si patrunjelul tocat. Se lasa la fiert aproximativ 10 minute, se sareaza si se pipereaza. Se pun macaroanele in farfurie, se toarna peste ele sosul si se presara deasupra cascaval ras.
Se servesc calde.
Alte retete culinare:
Placinta cu dovleac
Papanasi fierti
Ciuperci umplute
Cozonacul Babka este renumit pentru savoarea pe care o are și pentru faptul că este un cozonac însiropat, de obicei...
Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromatăGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa