Macaroanele se pun la fiert, dupa care se scurg. Separat se toaca ceapa si se caleste un unt fierbinte. Se adauga usturoiul feliat, rosiile cubulete,
Macaroanele se pun la fiert, dupa care se scurg. Separat se toaca ceapa si se caleste un unt fierbinte. Se adauga usturoiul feliat, rosiile cubulete, sunca tocata marunt si patrunjelul maruntit. Se lasa la fiert aproximativ 10 minute si se sareaza, pipereaza. Deasupra macaroanelor se toarna sosul si se presara cascaval ras.
Se servesc calde.
Alte retete culinare:
Ciuperci umplute
Placinta cu dovleac
Ardei umpluti
Am primit de la mama mea foi Lica,si azi nu le-am mai putut rezista,m-am inspirat din reteta Florinei(Luk).
Prajitura cu foi LicaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj