Macaroane cu sos de ceapa

Macaroanele se pun la fiert, dupa care se scurg. Separat se toaca ceapa si se caleste un unt fierbinte. Se adauga usturoiul feliat, rosiile cubulete,

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr macaroane
  • 200 gr sunca fiarta
  • 100 gr cascaval ras
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri unt
  • 5 rosii
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Macaroanele se pun la fiert, dupa care se scurg. Separat se toaca ceapa si se caleste un unt fierbinte. Se adauga usturoiul feliat, rosiile cubulete, sunca tocata marunt si patrunjelul maruntit. Se lasa la fiert aproximativ 10 minute si se sareaza, pipereaza. Deasupra macaroanelor se toarna sosul si se presara cascaval ras.


Se servesc calde.

Alte retete culinare:

Ciuperci umplute

Placinta cu dovleac

Ardei umpluti

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa