In timp ce fierb macaroanele, se calesc cateii de usturoi, zdrobiti, in cantitatea de unt 1 min., se adauga dovlecelul ras si se caleste timp de 3 min
In timp ce fierb macaroanele, se calesc cateii de usturoi, zdrobiti, in cantitatea de unt 1 min., se adauga dovlecelul ras si se caleste timp de 3 min. la foc mijlociu. Se scurg si se clatesc macaroanele peste care se adauga dovlecelul si cascavalul.
Se amesteca si se serveste cald.
Am tot auzit de acești ardei minunați umpluți cu nucă și ciuperci;) Le-a venit rândul;) Interesanți și buni, dar...
Ardei umpluti cu orez, ciuperci si nuca, la slow cooker Crock-PotPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura