Macaroane cu sos de rosii

Se pun la fiert in apa clocotita cu sare, macaroanele. Se fierb apoi rosiile, se dau prin strecuratoare si se lasa la fiert, pana ramane un sos mai g

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr macaroane
  • 50 gr unt
  • 1 kg rosii
  • 200 gr parmezan

Mod de preparare

Se pun la fiert in apa clocotita cu sare, macaroanele. Se fierb apoi rosiile, se dau prin strecuratoare si se lasa la fiert, pana ramane un sos mai gros. Se amesteca macaroanele cu unt si cu parmezan, iar deasupra se pune sosul de rosii cu putin unt.


Se servesc calde.

Alte retete:

Papanasi fierti

Placinta de dovleac

Mancare de mazare cu sos de rosii

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...