Macaroane cu sos tomat

Macaroanele cu sos tomat sunt mancaruri de paste simple si delicioase. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Macaroanele se rup si se introduc in apa clocotita cu sare.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • macaroane - 350 g
  • ulei - 100 ml
  • sos tomat - 200 g
  • cascaval - 150 g
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Macaroanele cu sos de tomate sunt mancaruri de paste simple si delicioase. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Macaroanele se rup si se introduc in apa clocotita cu sare. Se fierb, se racesc sub jet de apa rece si se pun intr-un vas cu ulei infierbantat, unde se amesteca cu sosul tomat. Deasupra se presara cascaval ras.

Macaroanele cu sos de tomate se servesc calde.


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide