Macaroane cu sunca si sos tomat

Macaroanele cu sunca si sos de tomate sunt mancaruri de paste cu carne delicioase. Sunca presata se taie fasii subtiri. Macaroanele se rup, se introduc in apa clocotita.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • macaroane - 350 g
  • untura - 100 g
  • sunca presata - 100 g
  • sos de tomate - 200 g
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Macaroanele cu sunca si sos de tomate sunt mancaruri de paste cu carne delicioase. Sunca presata se taie fasii subtiri (julien). Macaroanele se rup, se introduc in apa clocotita cu sare, se fierb si se racesc sub jet de apa rece. Se prepara sosul tomat. sunca presata se inabusa in untura, se adauga 100 g sos de tomate si se introduce la cuptor 5 minute.

Macaroanele cu sunca si sos de tomate se servesc fierbinti.


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide