Macaroane cu varza

Se fierb macaroane cu putina sare, dupa care se lasa la scurs. Se taie varza si se pune la calit cu sare si piper. Se adauga mararul. Dupa ce s-a cali

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 punga macaroane (melcisori)
  • o varza verde mica
  • marar verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierb macaroane cu putina sare, dupa care se lasa la scurs. Se taie varza si se pune la calit cu sare si piper. Se adauga mararul. Dupa ce s-a calit varza se adauga macaroanele.
Se poate servi cu smantana.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...