Macaroane gratinate

Macaroanele se pun la fiert in apa cu sare, dupa care se scurg intr-o strecuratoare. Se amesteca apoi cu untul, cu branza rasa si se pun intr-un vas

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr macaroane
  • 2 linguri unt
  • 250 gr cascaval ras sau telemea
  • 2 linguri pesmet

Mod de preparare

Macaroanele se pun la fiert in apa cu sare, dupa care se scurg intr-o strecuratoare. Se amesteca apoi cu untul, cu branza rasa si se pun intr-un vas rezistent. Se presara deasupra cu pesmet si se baga in cuptorul incins pentru aproximativ 20 de minute.


Se servesc calde.

Alte retete:

Supa de galuste

Tocanita de pui

Chec pufos

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Chifle cu lapte batut si rosii uscate

Chifle cu lapte batut si rosii uscate
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca