Macaroanele gratinate cu cascaval si sos alb sunt mancaruri cu paste simple si delicioase. Ouale se trec sub jet de apa rece. Pesmetul se cerne.
Macaroanele gratinate cu cascaval si sos alb sunt mancaruri cu paste simple si delicioase. Ouale se trec sub jet de apa rece. Pesmetul se cerne. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Macaroanele se rup, se fierb in apa clocotita cu sare si se trec sub jet de apa rece. Sosul alb se amesteca cu oua, macaroane si cascaval ras. Compozitia obtinuta se aseaza intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu pesmet. Se presara cascaval ras deasupra si se introduce la cuptor pentru gratinare.
Macaroanele gratinate cu cascaval si sos alb se servesc calde.
Poftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti