Spaghetele se fierb in apa clocotita cu sare. Se pune limba la fiert, separat, apoi sunca iar ciupercile se inabusa in unt. Se taie apoi toate subtiri
Spaghetele se fierb in apa clocotita cu sare. Se pune limba la fiert, separat, apoi sunca iar ciupercile se inabusa in unt. Se taie apoi toate subtiri si se amesteca impreuna cu spaghetele. Se pune apoi amestecul intr-un vas incasabil, se toarna unt si se rade deasupra cascaval. Se da totul la cuptor.
Se servesc calde.
Alte retete:
Sarmale de post
Mancare de mazare
Tocanita de pui
Am tot auzit de acești ardei minunați umpluți cu nucă și ciuperci;) Le-a venit rândul;) Interesanți și buni, dar...
Ardei umpluti cu orez, ciuperci si nuca, la slow cooker Crock-PotPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura