Macaroane milaneze

Spaghetele se fierb in apa clocotita cu sare. Se pune limba la fiert, separat, apoi sunca iar ciupercile se inabusa in unt. Se taie apoi toate subtiri

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr spaghete fine
  • 100 gr sunca
  • 100 gr limba
  • 100 gr ciuperci
  • 150 gr cascaval
  • 100 gr unt
  • sare

Mod de preparare

Spaghetele se fierb in apa clocotita cu sare. Se pune limba la fiert, separat, apoi sunca iar ciupercile se inabusa in unt. Se taie apoi toate subtiri si se amesteca impreuna cu spaghetele. Se pune apoi amestecul intr-un vas incasabil, se toarna unt si se rade deasupra cascaval. Se da totul la cuptor.
Se servesc calde.

Alte retete:

Sarmale de post

Mancare de mazare

Tocanita de pui

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...