Spaghetele se fierb in apa clocotita cu sare. Se pune limba la fiert, separat, apoi sunca iar ciupercile se inabusa in unt. Se taie apoi toate subtiri
Spaghetele se fierb in apa clocotita cu sare. Se pune limba la fiert, separat, apoi sunca iar ciupercile se inabusa in unt. Se taie apoi toate subtiri si se amesteca impreuna cu spaghetele. Se pune apoi amestecul intr-un vas incasabil, se toarna unt si se rade deasupra cascaval. Se da totul la cuptor.
Se servesc calde.
Alte retete:
Sarmale de post
Mancare de mazare
Tocanita de pui
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa