Se fierb macaroanele 20 de minute, dupa care se clatesc cu apa rece si se scurg. Se rastoarna intr-o forma cu doua linguri de unt si se tin pe foc mi
Se fierb macaroanele 20 de minute, dupa care se clatesc cu apa rece si se scurg.
Se rastoarna intr-o forma cu doua linguri de unt si se tin pe foc mic inca 10 minute.
Se ia vasul de pe foc, se amesteca macaroanele cu un sos facut din : un pahar de sos de rosii, amestecat cu un pahar de smantana si o lingurita de mustar.
Sosul se sareaza si se pipereaza dupa gust, apoi se toarna peste macaroane, care se servesc alaturi de legume sote si ochiuri romanesti.
Macaroanele se acopera cu doua linguri de cascaval ras sau brinza telemea.
Pofta buna!
Alte retete
recomandate:
Salata de piept de pui cu paste
Musaca de ciuperci
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa
Pentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti