Mancare de macaroane cu rosii si sos de carne

Macaroanele se pun la fiert in apa clocotita cu sare, apoi se scurg si se clatesc in apa calda. Se curata rosiile de pielite si seminte, apoi se taie

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr macaroane
  • 2 linguri unt
  • 250 gr parmezan ras
  • 3 rosii
  • sos de fripturi

Mod de preparare

Macaroanele se pun la fiert in apa clocotita cu sare, apoi se scurg si se clatesc in apa calda. Se curata rosiile de pielite si seminte, apoi se taie in sferturi si se pun la inabusit in unt fierbinte. Se pune apoi intr-un vas un strat de macaroane, un strat de rosii, un strat de macaroane din nou, un strat de parmezan ras, iar la final di nou macaroane. Se toarna deasupra un sos de fripturi si se baga la cuptor.


Se serveste cald.

Alte retete culinare:

Supa de galuste

Placinta cu mere

Placinta de dovleac

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...