Minestrone cu paste

Pentru minestrone cu paste aveti nevoie de: ceapa, morcovi, cartofi, dovlecel, telina, pulpa de rosii, boabe de porumb, paste si verdeata.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 cartofi
  • 1 dovlecel
  • 2 teline
  • 1 cutie pulpa de rosii
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri porumb boabe
  • 100 gr paste
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Legumele se curata, se taie si se calesc intr-o oala cu putin ulei si apa, 15 minute. Se adauga boabele de porumb, telina, taiata bucati mari, pulpa de rosii, 1 l de apa calda, sare si piper. Se lasa la fiert 10 minute, apoi se adauga pastele, care trebuie fierte al dente.


Mancarea se serevste imediat, calda, cu patrunjel verde presarat deasupra.
Alte retete de post:
Sarmale de post
Maioneza de post
Cornulete de post

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...