Mini pizza calzone

Mini pizza calzone sunt excelente ca portii individuale, singurul defect fiind ca se vor cere portii duble sau triple.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat:
  • 200 ml lapte
  • 25 g drojdie
  • 100 ml ulei
  • faina cat cuprinde
  • Umplutura:
  • 150 g kaizer
  • 1 rosie
  • 50 g masline
  • 100 g branza
  • jumatate de dovlecel
  • chili
  • cimbru
  • ardei iute

Mod de preparare

Din ingredientele de la aluat se face o coca potrivit de moale care se lasa la dospit. Intre timp se pregatesc ingredientele pentru umplutura. Se taie cubulete kaizerul, dovlecelul, rosia, se maruntesc maslinele si se rade branza. Cand aluatul este crescut se intinde cu sucitorul si se taie sub forma de patrate sau dreptunghiuri. Fiecare se unge cu un amestec de ulei, chili, cimbru si ardei iute, apoi se pune cate putin din fiecare ingredient tocat. Se ruleaza, se ung cu ou, se presara mac si se coc 30 minute la 200 grade.


Mini pizza calzone se servesc calde. Merg de minune cu un pahar cu bere.

Reteta de mini pizza calzone a fost propusa pe forumul Culinar.ro de floareacm.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Supa crema de spanac cu leurda

Noroc cu provocarile, ca asa mai descopar si eu retete super bune:)))Pentru ca supa s-a dorit de post nu am folosit stok/supa...

Supa crema de spanac cu leurda
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca