Se fierb macaroanele in apa clocotita cu sare, la foc incet pina se inmoaie, fara sa se sfarime. Se scurg, se clatesc cu apa calda si se strecoara din
Se fierb macaroanele in apa clocotita cu sare, la foc incet pina se inmoaie, fara sa se sfarime. Se scurg, se clatesc cu apa calda si se strecoara din nou. Se pun intr-un vas "Jena" sau emailat, in straturi alternative de macaroane cu carne fiarta tocata, fara sa se umple vasul complet. Oul se bate cu laptele si se toarna deasupra. Se adauga si untul topit. Vasul in care s-au asezat macaroanele, carnea si celelalte ingrediente se introduce intr-un vas mai mare, in care s-a pus apa calda. Se pun cele doua vase in cuptor, la un foc mai tare, unde se lasa sa fiarba pina cind incep sa se rumeneasca la suprafata. Cind este gata, se stropeste cu sucul de rosii proaspat.
Am tot auzit de acești ardei minunați umpluți cu nucă și ciuperci;) Le-a venit rândul;) Interesanți și buni, dar...
Ardei umpluti cu orez, ciuperci si nuca, la slow cooker Crock-PotPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura