Musaca de taitei

Se fierb taitei, macaroane, spaghete sau fidea, se scurg de apa, se oparesc cu unt, apoi se asaza in cratita unsa cu unt, un rind de taitei si un ri

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg carne
  • 1/2 kg taitei

Mod de preparare

Se fierb taitei, macaroane, spaghete sau fidea, se scurg de apa, se oparesc

cu unt, apoi se asaza in cratita unsa cu unt, un rind de taitei si un rind

de carne, ultimul rind fiimd de taitei. Carnea se prepara ca pentru musaca

de cartofi. Deasupra se mai pune putin unt. Se da la cuptor fara a se mai

adauga zeama. Musacaua trebuie sa fie bine stropita cu unt.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...