Panglici cu sos Pesto

Pentru panglici cu sos Pesto se pune intr-un mixer patrunjelul, usturoiul, mugurii de brad, cascavalul si 3 linguri ulei. Se adauga sare si piper.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 g frunze de patrunjel / busuioc
  • 5 catei de usturoi
  • 25 g nuguri de brad
  • 100 g cascaval ras
  • 175 g ulei
  • sare

Mod de preparare

Pentru panglici cu sos Pesto se pune intr-un mixer patrunjelul, usturoiul, mugurii de brad, cascavalul si 3 linguri ulei. Se adauga sare si piper. Se amesteca pana se formeaza un piure omogen. Se micsoreaza viteza mixerului apoi se adauga treptat uleiul ramas.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...