Pasta cu sos de frisca

Se pune intr-un vas frisca lichida se adauga tableta de basil se lasa sa fiarba 7 min. Sosul se toarna peste paste si se amesteca se lasa sa mai fiarb

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cutie frisca lichida care se poate fierbe
  • basil (poate sa fie si o tableta de la knorr)
  • sare
  • piper
  • 250 gr. pasta fiarta de dinainte
  • 1 lingura ulei masline
  • 1/2 pahar cascaval ras

Mod de preparare

Se pune intr-un vas frisca lichida se adauga tableta de basil se lasa sa fiarba 7 min. Sosul se toarna peste paste si se amesteca se lasa sa mai fiarba 2 min. Se toarna intr-un vas uns care este termorezistent deasupra se presara cascavalul ras si se da la cuptor pentru 5 min.
Cind se serveste se pot pune frunzulite de basil pentru ornament, miros, gust.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa