Se pune intr-un vas frisca lichida se adauga tableta de basil se lasa sa fiarba 7 min. Sosul se toarna peste paste si se amesteca se lasa sa mai fiarb
Se pune intr-un vas frisca lichida se adauga tableta de basil se lasa sa fiarba 7 min. Sosul se toarna peste paste si se amesteca se lasa sa mai fiarba 2 min. Se toarna intr-un vas uns care este termorezistent deasupra se presara cascavalul ras si se da la cuptor pentru 5 min.
Cind se serveste se pot pune frunzulite de basil pentru ornament, miros, gust.
Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti