Paste a la Florin

Se pun pastele fainoase la fiert, conform cu specificatiile de pe punga. Ceapa si cateii de usturoi se taie marunt, dupa care se calesc intr-o tigaie.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 punga de paste fainoase
  • 1 ceapa mai mare
  • 1 catel de usturoi
  • 1 borcan pasta de rosii
  • 20 g salam
  • 2-3 linguri de zahar
  • 1 cana cu apa

Mod de preparare

Se pun pastele fainoase la fiert, conform cu specificatiile de pe punga. Ceapa si cateii de usturoi se taie marunt, dupa care se calesc intr-o tigaie. Salamul se taie cubulete mici si se pune la prajit. Se prepara un sos rosu din 2-3 linguri de pasta de tomate, peste care se pune apa si zaharul care se amesteca pana la omogenizare. Ceapa si usturoiul calit se pun in acelasi vas cu salamul prajit peste care se pun pastele fainoase si se amesteca bine, dupa care se pune sosul rosu inainte facut.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa