Paste all'arrabbiata

Paste all'arrabbiata este o retete de paste traditionala. Pentru aceasta reteta culinara aveti nevoie de sos de rosii, usturoi si ardei iute.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet de paste
  • 500g suc de rosii
  • 2-3 catei de usturoi
  • 50ml vin alb(optionaI)
  • 1 lingurita seminte de ardei
  • ulei
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Paste all'arrabbiata este o retete de paste traditionala.
Se pun pastele Ia fiert conform instructiunilor de pe ambalaj. Intre timp se pun uleiul, semintele de ardei si usturoiul zdrobit (sau tocat marunt-depinde cum va place) intr-o tigaie la foc mediu. Cand usturoiul s-a rumenit un pic se stinge cu vin sau apa (50 ml), se lasa 2-3 min.,se adauga sucul de rosii si se lasa la foc potrivit cca 7-8 min.
Cand s-au fiert pastele se adauga in sos si amesteca cca 1 min la foc mic.




Paste all'arrabbiata se servesc atat calde cat si reci.
Sursa acestei retete este blogul culinar Retete a la Miki .

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...