Paste cochilii cu branza si spanac

Paste cochilii cu branza si spanac este un aperitiv deosebit sau un pranz mediteranean simplu, aspectuos si deosebit de delicios.

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 30  paste cochilie
  • 200g sos marinara (sau orice sos rosu)
  • 100g branza ricotta
  • 100g branza dulce
  • 100g spanac tocat proaspat sau decongelat
  • 100g mozzarella razuita
  • 50g parmezan razuit
  • Busuioc
  • Sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru acest aperitiv deosebit pastele se vor pregati urmand instructiunile producatorului.

Preincalziti cuptorul la 400C. Intr-un bol potrivit puneti branza ricotta, branza dulce, spanacul, sarea si piperul, si amestecati bine. Umpleti cochiliile cu o lingura cu varf din amestecul obtinut.

In vasul care va merge la cuptor puneti sosul marinara intr-un strat omogen, apoi asezati cochiliile peste sos si puneti cate o lingura de sos peste fiecare cochilie. Puneti vasul la cuptor pentru 20 – 25 minute.

La final ornati cochiliile cu parmezan si busuioc.


Cochiliile se vor servi cu parmezan si busuioc

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Pui grecesc cu lamaie, oregano si usturoi

Kotopoulo Skorthato - Lemon Garlic Chicken O excelentă reţetă a bucatariei greceşti, aromă, savoare, parfum...da,...

Pui grecesc cu lamaie, oregano si usturoi
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa