Paste cochilii cu branza si spanac

Paste cochilii cu branza si spanac este un aperitiv deosebit sau un pranz mediteranean simplu, aspectuos si deosebit de delicios.

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 30  paste cochilie
  • 200g sos marinara (sau orice sos rosu)
  • 100g branza ricotta
  • 100g branza dulce
  • 100g spanac tocat proaspat sau decongelat
  • 100g mozzarella razuita
  • 50g parmezan razuit
  • Busuioc
  • Sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru acest aperitiv deosebit pastele se vor pregati urmand instructiunile producatorului.

Preincalziti cuptorul la 400C. Intr-un bol potrivit puneti branza ricotta, branza dulce, spanacul, sarea si piperul, si amestecati bine. Umpleti cochiliile cu o lingura cu varf din amestecul obtinut.

In vasul care va merge la cuptor puneti sosul marinara intr-un strat omogen, apoi asezati cochiliile peste sos si puneti cate o lingura de sos peste fiecare cochilie. Puneti vasul la cuptor pentru 20 – 25 minute.

La final ornati cochiliile cu parmezan si busuioc.


Cochiliile se vor servi cu parmezan si busuioc

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...