Pastele cu carne si ciuperci sunt delicioase. Pentru a prepara aceasta reteta de paste aveti nevoie de carne ticata, ciuperci, suc de rosii si condimente.
Pastele cu carne si ciuperci sunt delicioase. Pentru a prepara aceasta reteta se pun la fiert pastele în apă împreună cu o lingură de ulei şi puţină sare, lăsându-se la fiert conform instrucţiunilor de pe pungă.
Ciupercile se spală şi se curăţă. Se vor tăia feliuţe, iar codiţele mărunt. Carnea tocată se pune la călit în ulei, adăugându-se apoi ciupercile tăiate, condimentele enumerate mai sus, lasând totul la foc mic cam 5 minute, amestecând din când în când. Peste toate se va turna sucul de roşii, bulionul sau roşiile decojite, împreună cu o cană de apă. Se va lăsa tot acest amestec la foc potrivit cam 15-20 minute.Într-un castronel se va face o compoziţie, dintr-o lingură de făină şi puţină apă, având consistenţa unei smântâni. Acest amestec se va turna peste carnea cu ciupercile, amestecând continuu pentru a nu se forma cocoloaşe. Se va lăsa pe foc, maxim 2 minute, pentru îngroşare.
Pastele, când sunt gata, se strecoara bine, se dau repede sub un jet de apă rece.
Pentru servire, amestecul de carne cu ciuperci şi sos se va pune peste paste, în farfurie.
Sursa acestei retete este blogul culinar alice-albinutza.
Poftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti