Se pun pastele la fiert conform indicatiilor de pe pachet. Se scurg de apa dupa ce s-au fiert. Separat punem la incins un pic de ulei in care turnam c
Se pun pastele la fiert conform indicatiilor de pe pachet. Se scurg de apa dupa ce s-au fiert. Separat punem la incins un pic de ulei in care turnam carnea tocata. o calim bine si amestecam ca sa nu se prinda de tigaie.
Dupa ce e facuta carnea punem 1 morcov taiat cuburi si ciupecile. Le lasam sa se caleasca si stropim cu apa calda. Asezonam cu sare si pieper sau supco. Punem si 1 canita de suc de rosii deasupra. Turnam 1 canita de apa calduta si le lasam sa se faca bine.
Compozitia o turnati peste pastele fierte.
Pentru un plus de gust tocati 1 legatura de patrunjel proaspat si puneti-l peste paste.
Alte retete culinare gasiti aici
Salata piept de pui cu paste
Paste cu spanac
Paste cu pui
De ceva timp tot vreau sa pregatesc aceste pide cu carne, dar abia acum le-a venit randul. Sunt grozav de bune si...
Pide cu carne tocata (pizza turceasca)Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura