Paste cu cascaval si verdeturi

Pastele se fierb in apa sarata in care se adauga ulei, curcuma, se strecoara si se scurg. Ceapa taiata marunt se prajeste in unt cu sare, piper si la

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 100 g cascaval trapist
  • 30 g parmezan
  • 1 ceapa mica
  • 250 g taitei uscati(fusiformi)
  • 50 g unt
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 lingura faina
  • 10 ml frisca
  • 50 ml supa de carne (cub concentrat)
  • 2 rosii
  • sare
  • piper
  • curcuma (sofran)

Mod de preparare

Pastele se fierb in apa sarata in care se adauga ulei, curcuma, se strecoara si se scurg.

Ceapa taiata marunt se prajeste in unt cu sare, piper si la urma, se adauga patrunjelul taiat marunt. Se amesteca faina, se stinge cu frisca si supa de carne, se lasa sa dea un clocot. Se adauga cascavalurile rase si rosiile taiate felii. Sosul obtinut se amesteca cu pastele si se integreaza usor albusurile batute spuma. Intreaga compozitie se desarta intr-un vas termorezistent si se da la cuptorul preincalzit la 180°C , timp de 10 – 15 minute.
Alte retete cu branza recomandate:

Placinta cu mere

Prajitura cu branza si visine

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca