Se fierb pastele cu putina sare. Separat, cat timp fierb pastele, se prepara sosul. Intr-o cratita, se pune la incins putin ulei peste care se adauga
Se fierb pastele cu putina sare. Separat, cat timp fierb pastele, se prepara sosul. Intr-o cratita, se pune la incins putin ulei peste care se adauga pasta de toamate (sau sucul de rosii) si putina apa, se lasa sa dea in clocot. Pana da in clocot sosul, se pregatesc ciupercile care se spala si se taie, daca sunt intregi, dupa preferinta. Dupa ce sosul a dat in clocot, se adauga ciupercile, delikatul, piperul. Cand este aproape gata se adauga usturoiul taiat feliute si se ia sosul de pe foc. Se unge cu margarina o cratita si se adauga pastele, care in prealabil au fost spalate, si sosul. Se dau la cuptor pentru 15-20 min.
Se servesc calde, cu gogosari acri si un pahar de vin rosu
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa