Paste cu clatite

Se prepara clatitele dupa reteta clasica si se lasa la racit. Se fierb macaroanele 5 min, se scurg si se spala sub jet de apa rece. Se taie cubulete c

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 1 pachet macaroane
  • 20 clatite
  • 200 gr. ciuperci
  • 400 gr. cascaval
  • 300 gr. cas de oi
  • 100 gr. sunca sau salam
  • 150 gr. costita
  • 5 oua
  • 100 gr. smintina
  • 2 castraveti murati

Mod de preparare

Se prepara clatitele dupa reteta clasica si se lasa la racit. Se fierb macaroanele 5 min, se scurg si se spala sub jet de apa rece. Se taie cubulete ciupercile, sunca, costita, 200 gr. cascaval, 2 oua fierte tari si castravetii murati, dupa care se amesteca bine. Cu aceasta compozitie se umplu clatitele. Intr-o tava unsa cu unt se pune jumatate din cantitatea de macaroane, se presara deasupra 150 gr. cas si 100 gr. de cascaval taiat cuburi, peste acestea se aranjeaza clatitele umplute, se pune deasupra restul de macaroane, cas si cascaval. Se amesteca ouale cu smintina si se toarna peste intreaga mincare. Se introduc la cuptor timp de 45 min, la foc mic.
Se servesc calde, cu sos de de rosii sau smintina

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...