Se taie dovleacul bucati, se curata de coaja si se taie cuburi. Se soteaza cu putin ulei si toate mirodeniile, stafidele si putina apa. Se tine la fo
Se taie dovleacul bucati, se curata de coaja si se taie cuburi. Se soteaza cu putin ulei si toate mirodeniile, stafidele si putina apa.
Se tine la foc moale, cam 20 de minute pana ce dovleacul se-nmoaie. Se fierb pastele in apa multa, clocotita , cu sare, timpul indicat pe pachet. Se scurg pastele si se adauga in tigaia cu dovleac. Se amesteca bine si se gusta.
Se repartizeaza in farfurii amestecul si se presara parmezanul. Se serveste imediat. Reteta Paste cu dovleac a fost propusa de Higeia pe forum culinar.ro
Alte retete de paste gasiti aici:
Paste cu conopida,
Paste cu sos alb
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa